Ben je opzoek naar een leuke activiteit voor de dagbesteding, woongroep, bejaardenhuis of andere zorginstelling? Zoek niet verder, en boek de dieren van Dierdocent. Met ervaring met dieren in de zorg op zak, zal er samen met de vaste begeleiders een spannende en leuke activiteit worden neergezet!

Algemeen

Geen mens is het zelfde, en dat geldt ook voor zorginstellingen. Animal Assisted Intervention (AAI) kan een zeer leuke toevoeging zijn voor de cliënten in een zorginstelling. Om zo goed mogelijk bij de doelgroep aan te sluiten zal de activiteit met de dieren altijd in goed overleg met de begeleiders van de groep worden afgestemd. Dierdocent heeft ervaring met het verzorgen van programma’s aan zowel kinderen als volwassen. Ook hebben de dieren van Dierdocent ervaring met mensen met verschillende zorgvragen, zoals geestelijke beperkingen, autisme, dementie, ADHD en meervoudige diagnoses. Voor iedere instelling wordt gekeken naar het mentale niveau en de fijne motoriek van de deelnemers  om de dieren te selecteren die naar verwachting de cliënten het meest zullen aanspreken!

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan meteen je offerte aan met onderstaande knop! In het boekingsformulier kan meteen alle nodige informatie worden ingevuld die nodig is voor Dierdocent om de activiteit goed vorm te geven. Van tevoren even contact opnemen voor de mogelijkheden is natuurlijk ook geen probleem.

Tarieven

Programmakosten
Dierdocent komt al langs in de zorg vanaf €64,99 voor een activiteit van een uur. Programma’s in de zorg zijn altijd afgestemd aan de wensen en deelnemers van de zorginstelling. Vraag een offerte aan voor de exacte programmakosten van jouw idee!

Betalen kan na afloop van het programma en kan zowel digitaal als contant. Je ontvangt altijd een factuur. 

Reiskosten
Over de eerste 15km van de heen- en terugrit vanaf Hoorn, NH betaal je bij Dierdocent geen reiskosten! Daarna wordt €0,49 per kilometer gerekend.
Eventuele parkeerkosten zullen worden doorberekend.

Dierinzet in de zorg (AAI*) met Dierdocent wordt gegeven binnen een reistijd van 60 minuten enkele rit vanuit Hoorn, NH.
*Animal Assisted Intervention

Annuleren
Aan klanten wordt gevraagd een aanbetaling te doen van 30% van de programmakosten. Bij annuleringen binnen één week van de start van het programma wordt dit bedrag ingehouden. Bij annuleringen buiten één week van de start van het programma wordt dit bedrag teruggestort.

Laat het altijd schriftelijk, bijvoorbeeld via e-mail, weten als je een programma wilt annuleren.
Als je binnen 24 uur van de start van het programma wilt annuleren, dan graag ook even bellen.