Het zogenoemde touch-and-go programma is ideaal als je bijvoorbeeld voor een halve of hele dag wilt vullen met de leukste dieren. Dit programma is ook ideaal voor grote groepen mensen die van de dieren willen genieten! 

Algemeen

Tijdens het Touch-and-Go programma verblijven de dieren voor meerdere uren in een tijdelijk verblijf. Om de beurt zullen de dieren uit hun verblijven gehaald worden, zodat mensen de interactie met hen kunnen aangaan. De mensen kunnen vrij langs de verblijven lopen om de dieren te bewonderen. Uiteraard ben je vrij om je voorkeur voor diersoorten op te geven!

Het Touch-and-Go programma is ook ideaal te combineren met de themaprogramma’s. Geef mensen de kans om ook in een educatief programma meer te leren over de dieren die zij eerder al hebben mogen bewonderen! Ook dit programma zal natuurlijk weer interactief zijn. 
Als je graag wilt dat de Touch-and-Go tafel niet leeg komt te staan tijdens het educatieve programma wordt aangeraden meer dan drie diersoorten te boeken.

Neem contact op voor deze mogelijkheden, of…

Tarieven

Programmakosten
Een Touch-and-Go programma is al beschikbaar vanaf €64,95 per uur, met een minimale tijdsduur van twee uur. Voor dit programma worden drie diersoorten meegenomen. Voor iedere extra diersoort wordt +€5,00 per uur gerekend. De programmaduur van het Touch-and-Go programma dient langer te zijn dan het totaal aan reistijd van de heen- en terugrit vanuit Hoorn, NH.

Betalen kan na afloop van het programma en kan zowel digitaal als contant. Je ontvangt altijd een factuur. 

Neem voor de tarieven van programma’s met een andere tijdsduur en/of het boeken van meerdere programma’s contact op.

Reiskosten
Over de eerste 15km van de heen- en terugrit vanaf Hoorn, NH betaal je bij Dierdocent geen reiskosten! Daarna wordt €0,49 per kilometer gerekend.
Eventuele parkeerkosten zullen worden doorberekend.

Touch-and-Go programma’s worden gegeven binnen een reistijd van 60 minuten vanuit Hoorn, NH.

Annuleren
Aan klanten wordt gevraagd een aanbetaling te doen van 30% van de programmakosten. Bij annuleringen binnen één week van de start van het programma wordt dit bedrag ingehouden. Bij annuleringen buiten één week van de start van het programma wordt dit bedrag teruggestort.

Laat het altijd schriftelijk, bijvoorbeeld via e-mail, weten als je een programma wilt annuleren.
Als je binnen 24 uur van de start van het programma wilt annuleren, dan graag ook even bellen.