Vind jij dieren ook zo leuk, en wil je graag een bijzonder verjaardagsfeestje? Kies dan voor een feestje met de dieren van Dierdocent! Nodig al je vrienden uit voor een verjaardag om nooit te vergeten.

Algemeen

Een verjaardagsfeestje duurt 105 minuten (een uur en drie kwartier) en heeft een kleine pauze tussendoor voor wat te drinken en een plaspauze. Tijdens het programma is natuurlijk alle ruimte om vragen te stellen en tijd om de dieren aan te raken en soms zelfs vast te houden! Voor wie dit wilt natuurlijk. 

Standaard komen er drie of vier diersoorten mee naar het feestje, afhankelijk van het gekozen programma. Het programma met drie dieren wordt aangeraden voor groepen met een gemiddelde leeftijd jonger dan acht jaar. Een programma met drie dieren is minimaal aangepast om zo goed mogelijk aan te sluiten bij groepen kinderen die sneller afgeleid zijn en/of graag wat meer tijd willen om de interactie met de drie diersoorten op eigen tempo aan te gaan.

Bij een kinderfeestje wordt de jarige job of jet natuurlijk ook extra in het zonnetje gezet en een cadeautje hoort daar ook bij!  

Bij een verjaardagsfeestje mag de jarige zelf zijn of haar favoriete diersoorten uitkiezen! Zo weet je zeker dat er alleen maar leuke soorten op je feestje zijn.
Wil je weten uit welke dierdocenten je kan kiezen?
Kijk snel op de Dierdocenten pagina.

Tarieven

Programmakosten

Een kinderfeestje duurt 105 minuten en bedraagt €134,95 voor een feestje met drie dieren en 142,49 voor een feestje met vier dieren. Er wordt uiteraard een cadeautje meegenomen en de kinderen hebben meer ruimte voor interactie met de dieren, in het bijzonder de jarige. Betalen kan na afloop van het programma en kan zowel digitaal als contant. Je ontvangt altijd een factuur.

Het verjaardagsfeestje wordt gegeven aan groepen van maximaal 10 kinderen.

Reiskosten
Over de eerste 15km van de heen- en terugrit vanaf Hoorn, NH betaal je bij Dierdocent geen reiskosten! Daarna wordt €0,49 per kilometer gerekend.
Eventuele parkeerkosten zullen worden doorberekend.

Verjaardagsfeestjes worden gegeven binnen een reistijd van 45 minuten vanuit Hoorn, NH.
Dierdocent verzorgt geen verjaardagsfeestjes in Amsterdam, hiervoor kunt u terecht bij onze concullega’s.

Annuleren
Aan klanten wordt gevraagd een aanbetaling te doen van 30% van de programmakosten. Bij annuleringen binnen één week van de start van het programma wordt dit bedrag ingehouden. Bij annuleringen buiten één week van de start van het programma wordt dit bedrag teruggestort.

Laat het altijd schriftelijk, bijvoorbeeld via e-mail, weten als je een programma wilt annuleren.
Als je binnen 24 uur van de start van het programma wilt annuleren, dan graag ook even bellen.